Erecția de dimineață

Lucru știut că bărbații se scoală mai întâi și se trezesc după aia. Doctorii spun că are legătură cu vezica prea plină, cu fel de fel de substanțe care determină un flux sangvin mai pronunțat spre dimineață ș.a.m.d.

Prostii.

Eu cred că este vorba de moștenire. Da, da. Moștenire de reflexe. Când strămoșii noștri fugeau de dinozauri trebuiau să își asigure cumva linia sângelui. Să fie siguri că va rămâne ceva în urma lor. Să procreeze, mai precis.

Și noi femeile am păstrat ceva moștenire de când fierbeam apă la fulgere. Ei stăteau de pază, iar noi dormeam bine. Trebuia să ne odihnim, că de, fiind nevoite să avem grijă de copii și de orătăniile aduse de la vânătoare, aveam nevoie de odihnă noaptea. Iar ei ne protejau. Aveau grijă să avem un somn lin. Poate de aia ne putem trezi câteodată mai repede ca ei.

Probabil că mult timp le-a fost greu să se trezească de dimineață și să facă sex cu partenera doar pentru a asigura o familie numeroasă, în cazul în care T-Rex i-ar fi păpat pe neașteptate. Avem noroc că actul sexual provoacă plăcere. Încet încet erecția de dimineață s-a transformat în reflex. Și totul este doar pentru noi, doamnelor. Să putem să luăm micul dejun în pat, în fiecare dimineață.

DSC03903_m.JPG

Nu știu dacă ați profitat vreodată de un bărbat care este sculat, dar nu treaz complet. Este un sentiment extraordinar de special să trezești un bărbat cu sex oral. Nu cred că o să pot niciodată să înțeleg relațiile girl on girl din punctul ăsta de vedere. Pentru că din punctul de vedere al unei femei nu există senzație mai interesantă (sexual vorbind) decât golul pe care îl simțim înainte de penetrare. Un gol pe care el trebuie să îl umple. Iar dimineața în așternuturile care păstreaza căldura nopții, când el este încă pe jumătate adormit și își urmează doar instinctul, sexul este cu atât mai special.

De ce să nu profităm de ei puțin? Să le facem o surpriză? Să îi facem să se simtă speciali și să ne luăm partea pe care o merităm și pe care am câștigat-o?

Cred că o relație devine cu mult mai interesantă dacă noi femeile am profita de erecția lor de dimineață. Chiar nu contează că am vrea să mai dormim puțin. Nu se compară cu reacțiile bărbatului nostru când noi luăm inițiativa. Și cu recunoștința de după.

Trebuie să oferim, ca să primim. Fără egoism, că doar și noi ne simțim bine când îl vedem pe el că se simte bine, nu?

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.