Respectul se câștigă, la fel și timpul petrecut în așternuturi

O vrei pentru eternitate? Admirabil! Da’ știi ce bijoux ar alege dacă ar intra într-un magazin plin de cercei și accesorii? Ești în stare să alegi ceva care să o facă să uite să închidă gura și să îți sară în brațe de fericire? Sau iei ce îți place ție? Sau mai rău, ce i-ar plăcea bunicii tale?

Iar tu femeie, ești în stare să nu te bagi în treburile lui, să ai încredere în el că știe ce face și să nu știi tu mai bine ce trebuie făcut? Ești în stare să nu îi faci surprize când știi că nu îi plac, chiar dacă o să fie surprize plăcute?

Respectul se câștigă. La început de relație, totul este puțin ciudat. Nu știm persoana, încercăm să ne adaptăm, să o cunoaștem. Ne e frică să nu o dăm în bară. Călcăm prudent, ca pe sticlă.

După ceva timp împreună, cam știm cum ar reacționa, ne imaginăm că știm ce preferințe are la mâncare, băutură și alte d-astea, dar deja nu ne mai pasă să nu facem greșeli. Îi arătăm cum suntem cu adevărat. Ne comportăm ca la mama acasă.

Oare de ce nu putem fi reali de la început? Să fim buni și respectuoși de la început până la final? De ce ne lăsăm pe o ureche și suntem delăsători?

Nu v-ați gândit de ce după căsătorie sexul nu mai este chiar așa de grozav? Pentru că nu îl facem noi să fie. Ea este acolo mereu, el este acolo mereu. Seara vine acasă. În loc să îi arătăm partenerului respectul cuvenit și admirația pe care o avem pentru ce face pentru noi, pentru familia noastră, considerăm că totul ni se cuvine. Că așa ne-am obișnuit. Ea să gătească, el să vadă meciul. Poate și ea vrea să vadă meciul. Te-ai gândit la asta? Și nu, nu pentru tine, ci pentru că e interesată de un meci bun.

Poate și el vrea să gătească. Te-ai gândit la asta când ai acaparat bucătăria și ai urlat sus și tare că nu se pricepe? Ce, tu te pricepeai la început? Lasă-l dom’le să greșească liniștit. O să învețe până la urmă. Nu a ieșit? Nu e bai, masa aia se poate folosi și ca recuzită pentru o partidă de sex reușită după o cină arsă în cuptor.

Arată-i respect și apreciere pentru ce face și pentru ce încearcă să facă. Fie pentru el, fie pentru tine, fie pentru voi. Are nevoie de susținere, nu de critici. Fiecare suntem diferiți și facem lucrurile diferit.

Sexul este foarte intim, mai ales între parteneri care se cunosc și știu ce vor. Nu se face pe nerăsuflate, se face pe îndelete. Nu cu nervi, ci cu un zâmbet ștrengar și pervers pe buze. Timpul în așternuturi se câștigă. Asigurați-vă că meritați să aveți astfel de intimitate cu persoana de lângă voi și nu o luați de-a gata, pentru că s-ar putea ca într-o zi să se întoarcă acasă la altcineva.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: