Viitorul sună bine?

Ați bifat tot ce era de bifat? Certificatul de căsătorie, casa, mașina, bărbatul (poate nu Făt Frumos din vis scos, dar cea mai accesibilă variantă) și copii? Ce urmează? Concediile în diverse locuri sau în aceeași stațiune și chiar același hotel, an de an, că acolo vă place amândorura?

Rutina serviciului și a școlii copiilor te ajută să numeri zilele și anotimpurile?

Ești mulțumită unde ești? Ești fericită? Mai degrabă spus, mai știi ce e aia fericire? Unde s-a dus entuziasmul care te caracteriza când erai adolescentă? De ce cauți doar confortul patului și de preferat cu o pernă în brațe nu cu un bărbat între picioare?

Ce te ajută să ieși din rutină și plictiseală? O bârfă cu fetele la un cocktail girlish? O după-amiază de copt 10 prăjituri care nu știi cine o să le mănânce? O noapte pasională alături de el? de ce nu o faci?!

Ce voiai să faci și nu ai reușit încă? Nu ți-ar plăcea să realizezi bucket list-ul ăla? Nu, nu e târziu. Și ce dacă aveți copii? Nu este un impediment și asta nu trebuie să te oprească să îți trăiești viața pe care o vrei și pe care o meriți.

Vrei să mergi să vezi aurora boreală? Fă un plan. Sacrifică niște cine în oraș, deși ți-e lene să gătești iar, și puni bănuții deoparte. Nu mai fă concediul tot în Kuşadasi la All inclusive-ul ăla grozav, pentru că a fi în concediu nu înseamnă să te îmbuibi cu mâncare până nu te mai poți mișca!

Vrei să scapi de câteva kilograme? Nu se poate fără puțin efort. Nu este posibil. Că dacă era puteam să ne schimbăm corpul după cum voiam: azi cu sâni mai mari, mâine am chef de un fund bombat ca să se uite bărbații la el mai abitir pe stradă. E nevoie de dietă și ceva sport. 10 minute pe zi, constant și o să vezi ce iese. Nu se poate să nu ai 10 minute pentru tine într-o zi. Vrei să ai rezultate? Pune umărul la treabă, dar nu te mai plânge că „uite ce grasă sunt”. E problema ta. Deal with it. Roma nu s-a construit într-o zi și nici love handles pe care le ai nu o sa dispară într-o zi.

Unde te vezi în 5 ani pare o întrebare pertinentă acum. Te vezi tot așa, în aceeași rutină? Sau te vezi sus? Unde țintești? Sunt multe lucruri care pot să te facă fericită. Important este să nu le uiți și nici să nu le lași deoparte găsind fel de fel de scuze. Fă-le o prioritate.

Fă-te o prioritate. Cea mai importantă investiție ești tu. Dacă tu ești fericită și copii tăi vor fi și vor avea parte de o copilărie superbă. Dacă tu ești fericită și bărbatul de lângă tine va fi fericit. Fericirea ta nu trebuie să cadă pe umerii lui. Nu e responsabilitatea lui, ci a ta. Tu știi cel mai bine ce te face fericită.

Fă schimbările care trebuie ca să fii fericită (din nou).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: