Detalii

Viața e făcută din detalii. Se adună multe și formează un tot. Poți să le vezi sau poți să le ignori. Poți să te ajuți de ele sau ele pot să te dărâme.

Știi zilele ălea când nu ai stare și orice te enervează? Aparent din nimic? Ei bine, cred sunt zilele când nu îți mai place lumea din jur. Când ai nevoie doar de tine și te seacă de energie să fii lângă alte persoane care, culmea, tocmai atunci au nevoie de atenția ta. Fie că sunt colegii de birou, care mai mult sau mai puțin îndreptățit au nevoie de expertiza ta, fie că este partenerul de apartament care are nevoie să fie alintat, fie că este vorba de copiii tăi pentru care orice obstacol este un dezastru, sunt mulți care depind de tine pentru afecțiune, atenție, informații ș.a.m.d.

Știi cine depinde cel mai mult de tine? Chiar tu. Ah… și umbra ta, bineînțeles.

Ești genul care așteaptă mereu să fii căutat de alții? Poate o faci intenționat sau poate nu îți dai seama, dar este un detaliu al vieții. O să vină ziua când nu o să te mai caute nimeni, indiferent că ai pus botu’ și aștepți să fii alintat/ă sau căutat/ă.

Acordă importanța de care au nevoie cei de lângă tine atunci când o au nevoie. Gândește-te că poate și ei vor să fie căutați din când în când, nu doar să caute pe alții. Este relaționare frumoasă așa. Așa merg prieteniile și iubirile. Pe reciprocitate. Nu se poate ca unul doar să dea, iar celălalt doar să primească. Nu?

Viața e făcută din detalii. Doar noi suntem în măsură să o facem să fie frumoasă atât pentru noi, cât și pentru alții. Puțină considerație pentru cei de lângă nu va strica nimănui.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: