Pretenții și așteptări

Toți avem pretenții. Chiar dacă nu recunoaștem, mulți dintre noi avem și așteptări de la cei din jurul nostru. Îi comparăm între ei și îi comparăm cu noi înșine. Cu felul nostru de a fi, uitând că suntem diferiți și că oricât de bine se potrivește stilul nostru cu persoana de lângă, fiecare dintre noi este unicat. Una bucată pe lumea asta. Nici mai mult, nici mai puțin.

În această privință, bărbații sunt foarte simpli. Vor să țină lucrurile cât se poate de simple în viața lor. Nu le plac complicăciunile. Pretențiile sunt clare și directe. Dacă vă gândiți că un bărbat vrea n lucruri de la voi, dar multe nu se pot exprima în maxim o propoziție, înseamnă că nu el le vrea, ci voi le vreți.

Femeile complică lucrurile mereu pentru că le place dramatismul, răsturnările de situație și să se joace cu mintea bărbaților. Din păcate sunt unele femei care fac asta by default cu toată lumea. Dramatizează tot. Trebuie înțeles, ce e important pentru mine este important doar pentru mine. Pentru nimeni altcineva. Vrei dramă în viața ta? Nasol, dar ok, go ahead. E viața ta. N-ai decât să o plângi până se gată.

Fiecare femeie are așteptari și pretenții de la partener, familie și prieteni. Dar nu sunt multe cele care înțeleg că lucrurile care contează pentru ele cel mai mult sunt apă sub pod pentru alții. Degeaba dramatizezi, te superi și aștepți să te ia cineva să te dădăcească și să îți caute în pene. Trebuie să fii conștientă că ce îți dărâmă ție lumea pe alții nici nu îi atinge. Așa că fă ce e bine pentru tine și ce te face fericită, fără a călca pe cadavre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: