Directive

Este foarte important pentru femei să faci ce spun ele. Mă refer la chestii minore, nu la evenimente care îți impactează viața. Și mai important este să faci acel ceva atunci când spun ele. Orice abatere chiar și de o milisecundă o sa le transforme în niște bestii necruțătoare.

“Spăl eu vasele”, zice el. “Dar mai încolo. Acum stau puțin”. La această replică ea a făcut deja un mini atac cerebral. Tot ce a înțeles este „las puțin vasele să zacă acolo, că poate se spală singure, ca de obicei”.

“Iubi, hai la masă!”, zice ea. “Vin acu'” urlă el cu controller-ul de la PlayStation în mână. Peste 15 minute o găsește la masă, aproape terminând de mâncat și fumegând mai nasol ca un incendiu de pădure din Grecia într-o vară cu 45℃ la umbră.

Orice întârziere de la a face acel ceva pe care te roagă partenera să îl faci, îți câștigă bile negre pentru care vei fi pedepsit, mai devreme sau mai târziu. Chiar dacă tu le vezi ca fiind „directive” sau „indicații prețioase”, ea încearcă, din contră, să îți scoată în evidență cum poți să o ajuți. Pentru că știe că la mama ta acasă, mama ta făcea totul pentru puiuț. Și dacă nu îți zice nimeni ce trebuie făcut, există o șansă foarte mare ca tu să nu vezi că trebuie făcut.

Ai fantezii să te uiți la un meci de fotbal cât ea îți face o felație? Poate ți-ar fi îndeplinit-o dacă îi aduceai hârtia igienică la toaletă atunci când a urlat după tine, nu 20 de minute mai târziu, când ți-ai adus aminte că parcă trebuia să faci ceva și ai căutat-o prin toată casa și ai găsit-o tot pe toaletă.

Și pe tine te agasează că uneori când îi ceri ceva, ea nu îți dă atunci pe loc, nu? De ce crezi că vice-versa nu e valabilă?

Reciprocitate! Nervi pentru nervi. Nu ar fi mai bine altfel? Înțelegere și susținere pentru aceleași lucruri?

Adevărul este că atunci când ajungem să trăim sub același acoperiș cu cineva, nu ne mai permitem să fim cum eram la mama acasă, flower power toată ziua, făr’ de griji și responsabilități. Un cămin nu poate fi întreținut doar de o singură persoană. Decideți împreună cum să împărțiți treburile casnice. E mai ușor și frumos așa.

Fetelor? Mai multă răbdare. Poate nu au educația asta de acasă de la mama, așa că trebuie să îi ajutați puțin. Nu le oferiți totul pe tavă de la început.

Băieți? Nu mai fiți puturici! Ajutați-vă femeia atunci când v-o cere. Vă va răsplăti înzecit. Aveți încredere în ce zic. Chiar contează. O să conteze și pentru voi, atunci când veți avea fantezii de bifat în așternuturi. O femeie mulțumită va avea grijă ca bărbatul ei să fie permanent satisfăcut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: