Despre iubire

Oare cum iubesc bărbații? V-ați gândit vreodată? Ce simt ei când iubesc? Ce ne lasă nouă să credem și ce este real sunt două lucruri foarte diferite, sunt convinsă. Mai ales că nu le stă în fire să zică ce simt. Sunt stângaci în declarații. Ei sunt foarte buni în a arăta ce simt. Loialitatea unui bărbat bun (din toate punctele de vedere) este câștigată cu greu. Încrederea și mai greu. Iar respectul? Hm…. Dar când le ai, poți fi fericită și sigură că el va fi pentru tine exact ce ai nevoie. Dar cu cât de greu se câștigă ăstea, cu atât mai repede se pot pierde.

Femeile sunt destul de previzibile. Își spun emoțiile și apoi, ca să nu existe dubii și să aibă parte de reciprocitate, îl întreabă și pe el ce a simțit. Și dacă a simțit. Doar ca să verifice dacă sunt pe aceeași lungime de undă. Să îl verifice.

Nu cred că cunosc vreun bărbat care să stea să se chinuie lângă o femeie. Dacă îi place, stă, chit că își scot ochii. Pentru mine nu înseamnă că o iubește dacă se ceartă mereu, stă pentru că simte ceva. Poate acel ceva este o nevoie foarte masochistă să fie umilit și „pus la punct”, să simtă că i se mai taie din c**** și avânt (deși nu pot spune că aș putea înțelege acest comportament…)

Casa și curățenia. Au înțepenit în ei căminul părintesc. Unii mai răsăriți, bagă de seamă și femeia de lângă ei și încearcă să fie amândoi pe aceeași lungime de undă, tocmai ca să poate crește frumos împreună și să nu strângă cioburi de farfurii în loc să șifoneze cearșafurile.

Mâncarea. Oricât de mult am dori să fim cele mai tari bucătărese, cred că bărbații păstrează sinceritatea copiilor, care sunt foarte direcți și tranșanți. Nu le place, nu mănâncă. Și dacă mănâncă doar să ne facă pe plac, nu o să laude mâncarea.

Hainele. Le e cam egal. Mulți nu știu să aleagă ceva să îi pună în evidență și să arate într-un fel. De aia mulți sunt îmbrăcați ca un gard. Cei care știu să se îmbrace, atrag imediat atenția și ne întoarcem privirile după ei pe stradă.

Hainele noastre. Câți bărbați v-au putut da sfaturi privitoare la cum să vă asortați și să vă îmbrăcați? Mda… așa credeam și eu. Hainele noastre le sunt mai egale decât ale lor, dar doar când sunt alese pentru probă de pe un umeraș din magazin. Când vine vorba să le dea jos, se mai miră un pic de ce nimicuri purtăm ca să îi impresionăm. Dar nu ține mult.

Sexul. Nu cred că ar trebui să îi întrebăm dacă s-au simțit bine. Dacă nu le-ar fi plăcut, mă gândesc că erecția ar fi fost destul de inexistentă, nu? O partidă bună rămâne în memoria fiecăruia dintre participanți, chiar dacă nu au fost sentimente implicate. Și fetele fac sex. Așa că hai să nu discutăm despre cum se simt psihic sau emoțional, să observăm fizic cum ne complimentează. Cât de repede sunt pregătiți să sară pe noi. Pentru că sunt convinsă că o erecție este unul dintre cele mai sincere complimente.

Deci, oare cum iubesc bărbații? Cred că… sincer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: