Ținutul în brațe

Lucru știut este că femeile au nevoie să fie ținute în brațe sau să țina în brațe. Cred că e în ADN-ul nostru. Înainte de sex, în timpul sexului, după sex, după ce au gătit ceva care îi place lui foarte mult, când au primit un cadou, când au oferit un cadou neașteptat, când vor ceva, când nu vor nimic, când se simt vulnerabile, la o comedie romantică la care sfârșitul este de bocit, la filme de groază, și exemplele nu se pot termina niciodată…

Sunt mai multe metode să faci un barbat să te ia în brațe. Indiferent de metodă, dacă nu vine direct de la el, că știe doar că ne trebuie, toate sunt parșive. Manipulare pură.

Cel mai fain este însa când el te ia în brațe din proprie inițiativă și fără să îți ceară nimic. Este dovada supremă că îi ești dragă și simte ceva pentru tine. Și mai important, acel ceva ce simte pentru tine este atât de puternic încât să îi pese cu adevărat de nevoile tale. Iar un ținut în brațe veritabil și meritat se simte de n ori mai bine decât ținuturile în brațe cerșite.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.