Depui destul efort pentru a o păstra interesată de tine?

Știi ce vor femeile? Dar femeia ta? Știi de ce e cu tine? Că ești amuzant? Că ai bani? Pentru sex? Deja sunt prea multe întrebări, dar nu mă pot abține să nu fiu curioasă de ce bărbații iau femeia de lângă ei de-a gata. Fidelitatea se cumpără, cu plata în natură. În emoții. E o greșeală să gândești că va fi mereu acolo, indiferent ce prostii faci și cum te comporți cu ea. Iar când lucrurile merg prost, încerci să o găsești în alte femei. Sau încerci să regăsești sentimentele pe care le aveați la începutul relației voastre.

De ce crezi că s-ar păstra acele sentimente fără pic de efort din partea ta, sau a ei?… Nu se poate asta. O știi și tu și o știe și ea, dacă stă puțin să gândească totul la rece. O relație trebuie întreținută. Doar să mergi la serviciu și apoi să vii să te plângi de cum a fost, să râgâi niște bere la un meci de fotbal și să adormi sforăind în fotoliu, nu e efort. E comoditate.

Iar dacă vrei comoditate, rămâi la mami acasă, asta dacă mai e dispusă să aibă grijă de tine. O relație înseamnă efort. Timp. Emoții. Momente: ușoare sau grele. Dar ambii trebuie să tragă în aceeași direcție. Fără reproșuri, ci cu discuții coerente și deschise despre cum e mai bine pentru amândoi.

Știi ce vor femeile? Dar femeia ta, știi ce vrea? Vrea să depui același efort în relația voastră pe care îl depune și ea. Iar dacă ai impresia că ea depune prea puțin, poate e timpul să mergi mai departe, indiferent cât de bun este sexul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: