Shopping

Nu îmi dau seama încă de ce, dar shopping-ul este relaxant. Ușor terapeutic chiar. Poate pentru că poți să te răzgândești de o mie de ori fără să necăjești pe nimeni. Iar ca femeie, să poți să te răzgândești ca nebuna de 10 ori pe minut, această indecisivitate în alegerea unor lucruri insignifiante este chiar e terapeutică. Cumva e parte din natura noastră, a femeilor.

Îmi place să merg singură la shopping sau la window shopping. Nu am nevoie de nimeni, iar dacă sunt wish-washy și nu știu ce îmi place, dacă îmi place, dacă îmi va place sau nu, chiar nu enervez pe nimeni. Nu văd de ce aș fi legată de o altă persoană (femeie sau bărbat) în timpul shopping-ului. De ce să mă enervez când îl/o aștept la cabină sau să suport când el/ea nu știe ce ar vrea să probeze sau se codește să se uite mai atent. Prin urmare, prefer să merg singură. Să am timpul meu, fără să stea nimeni după mine sau să stau eu după cineva.

Fiind absolut obsedată de lenjerie de dantelă, la ultima tură de shopping, mă avântasem spre niște dantelării unele mai dantelate și mai finuț colorate decât altele, când văd cu coada ochiului un amărât care căra o geantă și mergea 2 pași în urma partenerei prin raionul de lenjerie. Și ea îi arăta dantelării, ba aici, ba acolo.

Fetelor! Dacă vreți să vă seduceți bărbatul, cumpărați lenjeria aia dantelată, chiar dacă e puțin mai scumpă decât budigăii de bumbac, și arăta-ți-o în dormitor, nu în magazin pe umeraș! Eu sincer nu mi-aș duce bărbatul în raionul de lenjerie. De ce să îi trezesc fantezii cu femeile care se perindă pe acolo și se uită la g-string?! Mai bine să mă vadă pe mine cu lenjeria aia în dormitor și să vrea să mă tăvălească pe mine prin pat, nu pe altele…

Fiind puțin mai atentă și la oamenii din jur, nu numai la hăinuțe, am observat mulți amărâți din ăștia care țineau ba umerașe, ba plase cu hăinuțe cumpărate deja, ba geanta duduii lor, ba mai știu eu ce. Erau toți plouați și arătau de parcă sufereau cumplit. Dar, sincer, cred că își merită soarta. Ar trebui să aibă c**** și să zică „eu nu vin dom’le cu tine shopping, că îmi faci nervii franjuri!”. Și să facă bine să stea la o cafea alea 2-3 ore cât ea își face damblaua.

Ar trebui să recunoaștem, există trei situații: când ne îmbrăcăm să impresionăm femei, când ne îmbrăcăm să impresionăm bărbați și când ne îmbrăcăm să ne simțim noi bine. În absolut nici una dintre aceste situații, din punctul meu de vedere, bărbatul nu are un cuvânt de spus. Da, părerea lui contează. Contează să știm că ne vrea și că outfit-ul incită la o noapte fierbinte în dormitor. Dar orice ar zice el sau oricine altcineva, dacă noi nu simțim că e ce ne trebuie, nu ne vom simți bine și nu vom inspira încredere.

Atunci când veți înțelege asta, viața la shopping (și după shopping) o să fie mult mai simplă. Aveți curaj să nu vă mai bazați pe părerile lor! Să vedeți diferența!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: