Bărbații și jocurile

Un lucru este sigur pe lumea asta: majoritatea bărbaților au un joc (sau mai multe) ca viciu de caracter. Alt lucru foarte sigur este că nu ne place ca Făt-Frumos să fie atent prea mult la altceva în afara minunatei noastre făpturi. Și cum viața nu este dreaptă și ne tot dă lămâi (sunt chiar curioasă cine a inventat fraza cu viața care îți tot dă lămâi și tu trebuie să tot faci limonadă până ți se acrește de la ea), când bărbatul se apucă de un joc, e pierdut. Gata. Atâta a fost. Până nu îl termină sau se împotmolește foarte tare, chiar nu ai cu cine să discuți.

Există și niște reguli de bun simț pe care toate fetele și femeile care nu sunt gamerițe și habar nu au cu ce să mănâncă acest viciu ar trebui să le învețe:

Regula nr. 1: Nu va pune pe pauză când vrei tu. Degeaba îl tot rogi. Când de abia va mai putea butona joystickul de foame, atunci POATE o să facă o mică pauză. Sau dacă s-a plictisit un pic și ar vrea să te tăvălească puțin, ca să își ia mintea că nu a reușit să dezamorseze bomba în timp util.

Regula nr. 2: Highly important! Un online game nu se poate pune pe pauză. Așa că get over it. Highly important din nou: ești sigură că ce joacă este un online game?… Dacă da, give him a break!

Regula nr. 3: Nu pune întrebări despre joc ca după să îți dai ochii peste cap că de ce e așa și nu altfel. Respectă-i jocul și timpul de joacă. Și ție îți place să faci anumite lucruri și el nu te ia peste picior.

Regula nr. 4: Nu insista să termine cu jocul când vrei tu și să îți acorde atenție. Vei fi mai câștigată dacă îl lași naibii să își facă damblaua.

Regula nr. 5: Interesează-te ce îi place să joace. Un joc bun este un cadou foarte prețios pentru ei *wink*

Regula nr. 6: Sunt foarte puține lucrurile care îi enervează mai tare decât cerșitul atenției în timp ce se joacă. Unul din astea este să te plantezi între el și TV fiind convinsă că dacă întrerupi contactul vizual cu ecranul îl va face să îți acorde atenția pe care o vrei. Nimic mai fals. Îl va enerva și va trebui să muncești din greu să fiți din nou pe aceeași lungime de undă.

Regula nr. 7: Ai răbdare cu el când se joacă. Pentru el este important. Se deconectează. Se simte bine.

Bineînțeles că nu sunt de acord cu cei care se joacă toată ziua fără încetare. Dar dacă mai au perioade de joacă, cred că ar trebui să fim înțelegătoare. Și ei sunt alături de noi când noi ne facem damblalele noastre, nu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: