Complimente

Femeile sunt diferite de bărbați. Este un fapt al vieții. Un adevăr irefutabil. Și totuși aveți și voi câteodată momentele voastre de delicatețe și de blândețe. Corect? Corect. Și ce faceți atunci? Vedeți unele detalii pe care nu le vedeți de obicei și realizându-le, faceți și voi o remarcă. Noi, neprimind atât de des complimente de la bărbați și vânând greșelile femeilor din jur pentru un mic moment de răutate gratuită, nu apreciem mereu complimentele voastre. Rezultatul? Reacționăm penibil sau total aiurea. În loc de mulțumesc, cel mai dulce zâmbet pe care putem să îl oferim sau un pupic, facem o remarcă stupidă și nelalocul ei, făcând atmosfera să devină stranie și stânjenitoare.

Și apoi ne plângem că nu remarcați. Că nu sunteți atenți. Că sunteți niște insensibili și că de ce nu ne complimentați niciodată, că doar rochia aia cu spatele gol nu pentru noi am cumpărat-o. Nici pantofii stiletto sau dresurile. Cum să nu ziceți nimic de ele?!

Am observat că foarte multe femei nu știu să reacționeze când primesc un compliment de la un bărbat. Știți de ce? Pentru că nu prea le primesc. Chiar dacă v-a impresionat ceva anume la o femeie, nu vă dați seama atunci pe loc ce anume v-a creat acea stare. Și momentul trece, complimentul nu vine, iar ea rămâne într-o permanentă așteptare neștiind nici ea ce așteaptă… Cum ce? Acele câteva cuvinte care îi confirmă ceea ce crede deja: că e dorită, că e sexy, că e frumoasă, că a gătit bine, că s-a gătit bine, că e ceea ce trebuie să fie ș.a.m.d.

Cuvintele nu costă bani, dar pot face diferența dintre a face partenerei/colegei/prietenei/surorii o zi bună sau o zi proastă. Prin urmare, ce ar fi să faceți mai multe complimente conștient și la momentele oportune? Pentru că o femeie care este complimentată va fi dispusă să întoarcă acest „favor” nu doar prin cuvinte, dacă înțelegeți ce vreau să spun. Va face chestii pentru voi. Multe și variate pentru ca să vă facă pe plac. Ca să primească iar acele câteva cuvinte care o fac să se simtă cum are ea nevoie să se simtă.

Nu vă subestimați femeia. Și nici ce ar face ea pentru voi dacă îi acordați atenție. Pentru că… noi femeile asta ne dorim. Atenția voastră și invidia celorlalte femei din viața voastră.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: