Sfaturi de la prieteni

Nu asculta de nimeni care încearcă să te abată din drumul tău. Mai ales dacă acea persoană îți spune să iei o pauză de la hobby-ul tău. Viața e scurtă, avem puține lucruri care ne fac fericiți. De ce să compromiți asta doar pentru că cineva crede că pui prea mult efort și nu vezi alte lucruri din jur? Totul se întâmplă cu un motiv. Faptul că faci acel lucru cu atâta ardoare îți dă energie, te face să simți că trăiești. De ce să prejudiciezi asta doar pentru că unii nu te înțeleg?

Ascultă sfaturile prietenilor, dar dacă acei „prieteni” știu că îți folosești tot timpul tău pentru a îți realiza pasiunea și totuși îți spun să renunți, ei bine mai degrabă renunță să le mai asculți „sfaturile”. Nimeni nu are dreptul să îți spună ce să faci. Fericirea este individuală. Fiecare o trăiește diferit și fiecare o găsește sub altă formă.

Nu fă compromisuri pentru nimeni. Ai un vis? Urmează-l până în pânzele albe. Ai o pasiune? Investește tot timpul și energia ta în ea. Fii fericit cu ceea ce faci. Fii mândru de ceea ce faci și mai ales nu lăsa pe nimeni să te abată de la drumul tău!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.