La viteză normală

Simțiți că trăiți? Acum, chiar în momentul aceasta. Aveți job-ul care vă face să vă simțiți împliniți? Care vi se potrivește? Care este exact ceea ce aveți nevoie? Sau vi se pare că vă vindeți timpul contra banilor?

Aveți un adevărat partener lângă voi? Sau doar o marionetă de care trebuie să aveți grijă? Vă puteți baza pe el/ea sau trebuie să vă gândiți voi la toate mereu?

De ce anume vă e frică? Ce anume vă ține să trăiți viața pe care o doriți? Să nu fiți singuri? Să nu aveți bani să vă plătiți facturile? Să nu puteți să aveți grijă de copilul vostru?

Dacă viața pe care o trăiți acum nu este ceea ce doriți și vă tot găsiți motive să nu schimbați ceva, trebuie să acceptați ceea ce aveți. Pentru că este alegerea voastră. Dacă în schimb aveți motive serioase să vreți altceva, de ce nu dați drumul frânei de mână să vedeți unde puteți ajunge la viteza voastră normală?

Asumați-vă un risc! Da-ți-vă o șansă! Meritați fericire!! Încercați, fără frică, să nu vă mai puneți piedici și să nu mai găsiți motive ca să nu faceți ceea ce vă face fericiți!

IMG_20171129_100655_667.jpg
Life’s Little Instruction Book – H. Jackson Brown, Jr. pg. 45 // no. 1508

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: