Cum să faci să nu fugă femeile de tine 101

Cred că sunt câteva reguli de bază pe care fiecare bărbat ar trebui să le aibă în vedere pentru a atrage femei, în loc să le respingă. Nu e greu, e chiar doable.

Știi genul ăla de tip creepy, care se uită pe furiș și nu știi niciodată ce gândește? Da, ăla. Nu fii tipul ăla. O să fugim mâncând pământul.

Îți place mirosul tău de transpirație? Nouă nu. Folosește mereu haine curate. Da, asta înseamnă să îți schimbi mai des și chiloții.

Nu fii disperat. Poate chiar nu ne potrivim, chiar dacă tu crezi asta. Trebuie să fi destul de matur încât să poți accepta asta.

Vrei respect? Și noi, femeile îl vrem. E cu dus-întors.

Ne place să fim hard-to-get, dar ne place și ca bărbatul să fie puțin hard-to-get. Uite, chiar și Morgan Freeman spune asta.

Când ieșim în oraș la începutul relației, mi-ar plăcea să vedem că știi ce vrei. Nu să îmi ceri mereu să iau o decizie. Da, e frumos și important să ții cont de ce vreau (atât cât știi la momentul acela), dar aș vrea să plănuiești tu seara. Știi de ce? E pur și simplu un instinct animalic pe care îl avem noi femeile. Trebuie să simțim că avem lângă noi un mascul alfa, nu „urma, care o să scape turma”.

To be continued

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.