Opening hours

Am fost doar o dată într-un sex shop când am luat niște prostioare pentru bachelorette party a unei prietene. Poate mi-ar fi plăcut să mai cercetez ce e pe acolo, dar eram mai multe și ne hlizeam și de… nu s-a putut la momentul acela.

Nu m-am gândit niciodată serios la programul de lucru a unui sex shop, mai ales că acela unde am intrat era non-stop și fix în centrul orașului (are sens un astfel de program mai ales când avem atâția turiști care ne vizitează). Însă de curând am trecut pe lângă un alt sex shop și am rămas foarte surprinsă să văd programul 10:00 – 20:00, de luni până sâmbătă, cu duminicile libere.

Nu știu de voi, dar parcă nu m-aș duce chiar în miezul zilei într-un sex shop. Parcă mai pe întuneric are alt farmec sau mă rog… alte fantezii ies la iveală, nu?

Și în plus, dacă rămâi fără lubrifiant duminică seara? Ce faci? Sau eu știu, ți se rup cătușele (că tot e la modă sexul dur, mulțumită domnului Grey care e singurul de pe planetă care știe ce face în pat). Unde te duci? La non stop, nu? Nu ăla de pe colț, ci la ăla din centru.

Aa, că tot veni vorba, non stop-urile de pe colțuri cred că au cel mai bun rulaj pentru perzervative dintre toate magazinele și supermarketurile. E clar că nu poți să iei mai ieftin de la vreun supermarket în miez de noapte. Where you gonna go? Just around the corner, of course! Ești dispus să plătești plăcerea anticipat, dar la un preț mai piperat. Vrei să te simți în siguranță și să se simți bine în același timp. Prin urmare banu’ jos și mai apoi distracția.

Și așa am ajuns din nou la firea umană: facem sacrificii pentru a ne simți bine. Doar nu e chiar ușor să fii horny și să trebuiască să dai o fugă până la colț.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: