Aromă de ploaie

Atenție! Conținut explicit. Nu continuați dacă nu sunteți siguri că vreți să citiți. Mulțumesc. 

Voia de mult să încerce sexting, dar până de curând nu avusese cu cine. Mai mult decât atât filmul din capul ei era ca după ce va fi trimis mesajele explicite, individul respectiv va veni pe neașteptate (în imaginația ei totul se petrecea pe neașteptate…) și o va lua pe sus și va pune în practică tot ce scrisese ea în mesaje.

Ca și când era ușor să întărâte un bărbat făcând referire directă la sex, începu să compună un mesaj pe care ea însăși îl găsea ciudat. Se opri și se gândi foarte serios că sigur el va înțelege și lui îi va plăcea. Dar oare să îl trimită? Și se porni să modifice corpul inițial al mesajului până când nu mai rămăsese nimic din schița anterioară.

Citi din nou. Era aproape acolo unde voia. Dar parcă… parcă ceva nu era tocmai la locul lui. Nu ar fi putut să îi trimită așa ceva… Parcă era prea… vulgar. Prima schiță fusese prea… anatomică. Ce să facă?

Offf!! Voia doar să aibă parte de o partidă de sex pe care să nu o uite prea curând. Voia să se simtă bine și mai ales să îl facă și pe el să se simtă bine.

Cum stătea în reverie, telefonul îi alunecă puțin din mână și având senzația că îl va scăpa, îl strânse puțin. Iar degetul apăsă involuntar pe „Send”.

Mintea îi fugi în tot felul de colțuri, creă scenarii diverse și contradictorii, că doar femeile se pricep de minune la asta, iar imaginația ei era foarte bogată.

Decise în schimb să intre la un duș rapid și abia mai apoi să termine mesajul.

Se dezbrăcă și intră în baie. Apa fierbinte aburi rapid oglinda. Închise ochii și lăsă apa să îi curgă pe față, pe brațe și pe sâni în jos. Parcă nu voia altceva decât să simtă apa caldă încălzindu-i corpul. Rămăsese o bucată bună de timp așa, doar ascultând zgomotul monoton al apei  și cu cât stătea mai mult cu ochii închiși în fierbințeala aceea, cu atât devenea mai excitată. Ah, ar fi trebuit să trimită mesajul… Dar oare el ar fi venit, exact cum își dorea ea?

Pe când se ștergea, auzi zgomotul surd al ușii de la intrare descuindu-se. Nu se grăbi să iasă, din contră, trase de timp puțin, încercând (exact ca în fanteziile ei) să creeze un punct culminant.

Ieși în halatul alb și pufos, știind că doar el ar fi putut să fie. O aștepta, într-adevăr, în fața ușii, rezemat de perete, cu mâinile în buzunar.

O scurtă privire îi fu de ajuns să își dea seama că era dornic să o aibă cât mai repede. Era îmbrăcat într-un un costum maron cu o cămașă fină în carouri abia definite, iar batista portocalie își ițea obraznic colțurile din buzunarul de la piept. Butonii străluceau timid în lumina difuză, iar pin-ul de la butoniera de rever era ușor deranjat, semn că se grăbise. Părul îi stătea perfect, iar barba aranjată de abia ascundea un zâmbet ușor arogant pe care nu și-l putea reține.

Se uită la ea din cap până în picioare. Veni mai aproape, iar apropierea lui o făcu să își simtă picioarele moi. Fără mișcări inutile, îi trase determinat unul dintre capetele cordonului halatului, iar acesta se desfăcu, lăsând la iveală pielea caldă și încă ușor umedă. El închise pentru un moment ochii și trase în piept mirosul ei. Îl excita, îl întărâta. O dorea atât de mult, că nu se mai putea abține, dar după ce mesaj îi trimisese ea, voia să îi îndeplinească fantezia în cel mai mic detaliu.

O prinse de ceafă și o sărută apăsat, lasând-o fără răsuflare. O lipi de perete și se lipi de ea continuând să o sărute flămând pe buze. Mâna îi plecă de la ceafa ei și se îndreptă în jos. Ea tresărise mai devreme la atingerea rece a cataramei, dar când mâna lui o atinse uită complet că el era încă îmbrăcat și suspină ușor.

Avea un stil extraordinar de a o face să îl dorească până la ultima fibră a corpului ei. Îi plăcea asta enorm.

El simțise cât de pregătită era ea, dar voia să o tachineze, să amâne momentul până când nu ar mai fi putut rezista nici unul dintre el și doar mai apoi să intre.

De la atingeri, halatul îi căzuse de pe un umăr. O roti de la perete și o săltă în sus. Ea își împreună picioarele în jurul lui și îi zâmbi. „Ce bărbat frumos!”.

O duse în dormitor și o puse pe pat. Doar lampa de pe noptieră era aprinsă, iar în semi-întunericul acela, ar fi vrut să o vadă că se atinge. Îi spuse asta pe un ton cât mai ferm și se bucură când văzu că ea se conforma.

Fereastra era deschisă și aerul răcoros îi trezea simțurile. Se dezbrăcă încet fascinat de formele ei și era cât pe ce să uite să își scoată șosetele la cât de sexy și dornică era femeia din fața lui. Auzi ca prin vis începului ploii afară, iar mirosul ploii se împletea cu mirosul ei.

Veni deasupra ei și îi imobiliză mâinile cu o mână fermă. Căldura dușului îi încălzea corpul, iar halatul și atingerile o făcuseră să transpire puțin. Era extraordinar să simtă corpul femeii lui așa. O sărută din nou, iar mâna lui liberă porni să hoinărească pe corpul ei. Auzea exact cât de mult îi plăcea ei acest preludiu, dar pentru el nu însemna același lucru. El voia să simtă cât de dornică era ea. În aroganța lui, voia să vadă cum i se arcuiește ei corpul când el o atinge. Voia să vadă care atingere este mai perversă și mai potrivită pentru acel moment.

Se uită la corpul ei în timp ce o atingea. Arcuirea spatelui, umezeala și răsuflarea întretăiată îl făceau să își dorească mai mult și mai mult… Să fie în ea, să o simtă în jurul lui.

Obrajii ei luaseră foc. Nu mai putea să se abțină. Voia să îl atingă, dar fermitatea cu care îi ținea mâinile imobilizate nu îi permitea să facă ce ar fi vrut. Deschise ochii să îl vadă. Era la fel de aprins ca și ea, poate chiar mai mult.

Brusc îi dădu drumul la mâini și toată tensiunea creată dispăru deodată. Îi spuse să dea halatul jos și să se pună în genunchi. Se conformă rapid și curând era în genunchi și coate, așteptându-l.

25818426788_336e850306_k

O mângâie ușor pe spate, dându-i fiori. Apoi când văzu că se arcuiește mai mult pentru el, în prinse de șold și o trase spre el brusc, intrând în ea puternic. Geamătul ei a fost suficient să știe că gestul avusese efectul scontat. Zâmbi ușor răutăcios. Avea să îi ofere ce avea nevoie. Iar el urma să se bucure de ea.

Nu dură mult până când ea începu să se roage de el să o atingă mai mult, să îi dea o palmă la fund și încă una și încă una. Se aplecă în față și o prinse de par și o trase în sus obligându-i spatele să se arcuiască și fundul să se bombeze mai tare. O sărută ușor pe lobul urechii în timp ce o ținea în tensiune. Se mișcă ușor și simți cum începe să îl strângă.

Îi dădu drumul și continuă să se miște puternic până când era imploră din nou după o palmă la fund. Întârzie momentul câteva secunde, fiind atent doar la cum îl strângea din ce în ce mai tare. Când îi lovi fesa, văzu cum se arcuiește puternic și o simți pulsând în jurul lui.

Zâmbi. Îi îndeplinise pe jumătate fantezia. Partea lui încă nu fusese realizată. Acum, că o avea satisfăcută putea să se bucure de tot cea avea să îi ofere ea. Iar ea știa să își plătească datoriile: urma să fie o noapte lungă.

Afară, ploaia se înteți.

3 thoughts on “Aromă de ploaie

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: