Control

Trăim într-o lume în care informațiile ne bombardează în fiecare zi. Ne lovesc din toate părțile. Colegi, prieteni, rude ne fac să simțim în afara „turmei” când stau la un pahar de vorbă și vine vorba despre un anume subiect de care toți ceilalți știu câte ceva: „nu știi?!”.

Mirarea lor autentică poate ne face să ne pierdem din elan, iar dacă se insistă chiar și din încrederea în sine. Cred că fiecare om consideră unele lucruri mai importante decât altele, iar acele 15 minute de faimă ale altora nu ar trebui să ne intereseze.

Tot ce vedem la știri, tot ce citim pe internet ne influențează. Ați simțit asta, nu-i așa? V-ați gândit vreodată dacă este și ok? Dacă influența asta ne face bine? În loc să luăm de-a gata ce primim din tot felul de surse, nu ar trebui să fim oare mai pretențioși cu ce anume asimilăm?

Cred că trebuie să gândim cu mintea noastră și să nu luăm de-a gata idei sau opinii pentru că dacă noi nu ne controlăm mintea, o vor face alții, pe principiul „sunt mulți, da’ proști”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: