Data de expirare

Aproape toate produsele alimentare au un termen de valabilitate. Nu am înțeles de ce zahărul nu are, dar sarea naturală (fără iod, fără nimic adăugat) are.

Pentru că e sezonul căpșunilor, pofta a pus rațiunea la pământ și m-am dus în goana mare și am luat un kilogram la un preț relativ piperat.

5747977042_fc5fd1e71f_z
Cam așa îmi imaginam că vor arăta…

Pe drum observ că o parte nu mai erau căpșuni; se transformaseră în fresh de căpșuni proaspăt zdrobite și zeama curgea într-o veselie prin plasă. Ok…

Când într-un final deschid punga să dau să le spal observ că încep să se dezintegreze. Parcă pe tejgheaua lui nenea din piață arătau bine…

Și atâta am tot ales la ele încât ce a rămas era mai puțin de jumătate de kil. Vă dați seama că m-a supărat asta, dar mi-a și adus aminte de unul dintre comics-urile mele preferate.

Luată de aici.

E cumva posibil ca data de expirare a căpșunilor să fie la 5 minute după ce au părăsit tejgheaua din piață? Este! Cred că nenea le-a făcut acolo un ecosistem pe care doar el îl știe și dacă le iei de acolo, gata, puf! Sunt kaput! :-)

Dar relațiile? Dar dragostea? Dar pasiunea? Dar prieteniile? Au și ele un termen de expirare? E posibil, nu? Doar că e… nedeterminat. Cu cât muncești mai puțin să le întreții, cu atât expiră mai repede.

Ești obișnuit să ți se dea atenție și îți place asta, dar ești prea „ocupat” să oferi și tu la rândul tău atenție? Ghinion. Relația aia se va duce pe apa sâmbetei. Indiferent că este o relație intimă cu o persoană de sex opus, cu rudele, cu prieteni sau colegi.

Oare de ce oamenii nu înțeleg că dacă vrei pe cineva în viața ta, trebuie să îi acorzi atenție persoanei respective? Că trebuie să depui puțin efort?

Ca să nu ajungi să suferi și să plângi că a expirat prietenia sau iubirea.

Și totuși zahărul nu expiră…

2 gânduri despre „Data de expirare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.