Delicii de vară II

Vorbeam într-un articol anterior de bunătățile pe care le putem cumpara de pe marginea drumului pe timp de vară. Că tot e vară, hai să nu uităm de porumbul fiert.

Parcă îți și plouă în gură când te gandești la el. Cum ți se sparg între dinți boabele fierbinți fierte exact cât trebuie, cum dulceața porumbului se combină cu sarea și zeama fierbinte care curge din el… O nebunie!

Eram într-un magazin de cartier în care nu mai intrasem niciodată și chiar la casă era o lădiță în care erau știuleți de porumb. Înainte ca mintea să gândească conștient, mâna a zburat și a agățat 4 știuleți cu o poftă disperată.

Doi au fost de dat. Doi au fost de înfulecat.

Ce m-a surprins a fost faptul că unul dintre ei părea mutant. Aș fi vrut să văd boabe normale, cum era pe vremea când eram mică.

Aparența lui m-a facut să mă gândesc că nu mâncăm lucruri 100% naturale nici când vine vorba de ceva atât de banal ca un porumb fiert.

La supermarket am văzut o notă la citrice care spune clar că sunt stropite și coaja nu este comestibilă, iar unii colegi mi-au zis că au văzut același semn pus la cireșe – că ar trebui să fie curățate de coajă înainte de a fi mâncate. Ce?!

Da. Exact asta a fost și reacția mea.

Ei bine, ce să vă spun de porumb? A fost delicios, nu ca cel care se vinde pe plajă. Cel mai dulce a fost chiar mutantul :-)

Cu ce vă mai delectați vara? Lăsați un comentariu.

Un gând despre „Delicii de vară II

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.