Întoarceți capul după alți oameni?

Știm deja că bărbații se uită după femei pe stradă și își zic că le-ar trage-o un pic. Nu toți întorc capul după același tip de femeie, asta e clar. Dar dacă ceva le atrage atenția, clar că le va atrage și privirea.

Sunt și femei care se uită după alte femei pe stradă, oferind un compliment mai valoros decât 10 invitații în oraș oferite de bărbați.

Dar oare când își întorc capul după femei, la ce se gândesc bărbații? Exact cum o să facă sex cu tipa aia? Cum arată ea goală? Sau…?

Sunt unele femei care lasă mult prea puțin imaginației cu outfit-urile mult prea sumare și de multe ori de prost gust.

Nu îmi place să stau cu femeile în mod special. Nu sunt genul de femeie care are multe prietene cu care să vorbească fel de fel de prostioare. Mă înțeleg mult mai bine cu bărbații și de multe ori este mult mai simplu și mai distractiv așa.

Însă uneori, din albastrul cerului, mă uit la unele femei și mă întreb cum gem când fac sex și dacă bărbaților cu care fac sex le plac sunetele pe care le fac.

Ciudat? Probabil. Nu m-am gândit niciodată că ar fi ceva ieșit din comun. E doar un gând.

Personal nu am avut niciodată gânduri de genul „ce mi-aș trage-o cu ăla pentru că este un pachet de mușchiuleți”. Și nu înțeleg asta la unele femei. Fizicul e cel care atrage, cel care pornește dorința de a fi atinsă? Nu ce anume face în pat satisface? Nu ce are în minte și cum se poartă determină dacă vrei sau nu să îți lași corpul atins de cineva?

Da, e normal, e natural să admiri ce este frumos și armonios. Dar de aici până să îți oferi corpul acelei persoane, fără să știi ce are în minte și fără să știi ce fel de om este, cred că este puțin exagerat.

Alte păreri?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.