Port ce gândesc I

Ați stat să vă uitați vreodată la mesajele de pe tricourile celor din jur?

Eu da. Cred ca îi definesc ca oameni. E ca o carte de vizită. Ca și cum ai face cunoștință fără să spui nici un cuvânt. Ceea ce e uneori convenabil.

Poate s-ar trage niște concluzii pripite din mesajele de pe tricouri, dar cred că majoritatea oamenilor (dacă nu chiar toți) poartă ceva ce îi reprezintă.

Dar hai să luăm niște exemple :-)

Dress to kill – outfitul nu ieșea deloc în evidență. Poate trebuia omorâtă pasiunea, mai știi? Ok, poate am fost puțin răutăcioasă acum, dar nu cred că dacă vrei să impresionezi prin haine, trebuie să scrii pe tine că impresionezi prin haine. Își cam pierde sensul, nu?

No more heartaches – prezentat cu o față atât de tristă și de deprimată că îți venea să îi dau un free hug, numai să treacă peste

I’m too sexy to be 40 Și pe spate I am not 40. I’m 18 with 22 years of experience – purtat de un tip care are 41 de ani. Ce poate să arate asta? Că e stresat de o cifră? Sau că i s-a facut un cadou pe care nu prea a putut să îl refuze?

Girls can do anything – no they can’t.

Monday survivor – purtat mereu luni. Nu am înțeles de ce și am întrebat colega de ce poartă luni un tricou ce ar avea mai mult sens marți. Nu am primit un răspuns satisfăcător

Better than you – serios? De unde știi? Nu mă cunoști… Ține-ți ego-ul în lesă :-)

Act like a sir (cu meme-ul ăla faimos pe internet ) – de ce ai avea un astfel de tricou? De ce să scrii pe tine să te porți ca un domn, în loc să te porți ca un domn? (nu, nu sunt ipocrită acum. Chiar îl cunosc pe tipul care purta tricoul ăla și nu e îndeajuns de matur să fie considerat domn)

— Va urma —

Data viitoare o să încerc să pun și foto

4 thoughts on “Port ce gândesc I

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: