Cum să depășești lipsa de inspirație

Din păcate nu am nici o soluție concretă :-)

Însă e o întrebare foarte serioasă din partea mea. Unii spun că trebuie să scrii orice. Un cuvând după altul fără să te gândești prea mult. Și așa faci o propoziție, un paragraf, un capitol, o carte.

Am încercat și asta, dar parcă nu mi-au plăcut în mod special articolele care au ieșit din mâinile mele atunci. Aș vrea să fiu puțin mai consistentă când scriu pe blog, tocmai pentru că îmi place cum ia formă și cum se dezvoltă el de la sine. Vreau să am inspirația aia continuă, de nesecat! *râde*

Parcă nu pot chiar să pun un cuvânt după altul fără să mă gândesc și să văd unde mă duce fluxul conștiinței. Mi-ar plăcea să am un subiect clar definit de fiecare dată. Mă refer în mintea mea, întrucât ceea ce iese probabil că are ceva sens pentru cei care citesc. Nu ați simțit niciodată asta? Gânduri, sentimente ușor nedefinite care vor să fie puse în cuvinte, dar nu se materializează la comanda voastră?

Unele idei îmi vin pe stradă, dar mai apoi nu mai apar când sunt în fața tastaturii. Vi s-a întâmplat, nu? Nu e ușor frustrant? Oh, câte idei am pierdut așa! Mă rog, sunt acolo undeva, dar probabil că nu e timpul lor să iasă în lume. Nu s-au dichisit destul de bine. :-)

Ideea este că dacă lipsesc câteodată zile la rând este din această cauză: că am lăsat ideile să dospească puțin.

Astăzi însă mă simt pe val, așa că pregătiți-vă pentru mai multe articole :-)

S-avem o duminică nemaipomenită! :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: