Fashion…?

Îmi plac hainele frumoase. Îmi place să le combin și să le „răs-combin”. Să caut idei și da, chiar mi-ar plăcea să am mult mai multe hăinuțe și mai variate (nu, nu am chiar sute sau mii :-) )

Eu prin fashion înțeleg combinații vestimentare care scot în evidență personalitatea unei persoane într-un mod plăcut respectivei și oferă purtătorului un plus de încredere în sine.

Există unele site-uri de unde se pot cumpăra haine ieftine care promovează moda țării respective (în plus sunt făcute tot în China, așa cum găsiți și la noi în magazine).

Pe un astfel de site, am găsit asta:

bluza rupta

Ce părere aveți? Ați cumpăra așa ceva? Eu personal, nu. Mi se pare puțin prea… într-un fel. Nici nu știu cum să pun problema. Parcă e bluza surorii pe care ea a aruncat-o la gunoi și eu am vrut să o salvez. Și totuși sunt unii oameni care trăiesc pe stradă și se chinuie și și-ar dori o bluză atât de groasă, chiar dacă sfășiată pe un umăr. Parcă gândul ăsta pune lucrurile în altă lumină.

De ce să nu rup și să tai eu o bluză veche și bună? Sau să o port până se rupe ca să capete „patina” asta promovată pe site-ul respectiv? :-)

Sunt convinsă că există și cerere, că altfel nu ar exista o ofertă așa de extremă…

2 thoughts on “Fashion…?

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: