The Christmas Chronicles – Recenzie | Movie Review

Acest articol conține spoilere!

MV5BNTA3NjU3OTM2MV5BMl5BanBnXkFtZTgwNjQ2MzE1NjM@._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_

Și uite că a trecut 1 Decembrie, suntem uniți (mai mult sau mai puțin) de o sută de ani, un anume radio a început maratonul de colinde care o să dureze o lună de zile, iar eu de abia aștept să vină crăciunul. Deși în ultimii ani nu am prea simțit că este Crăciunul, îmi plac mult filmele cu tematica asta.

Am găsit un film ușor, nu prea lung, dar care a avut niște chestii interesante. Este vorba de The Christmas Chronicles cu Kurt Russell. Ca poveste, nu este nimic ieșit din comun: doi copii îl pândesc pe Moș Crăciun în noaptea de Ajun, fac niște tâmpenii (ca să existe o intrigă) și pornesc într-o mini aventură pentru a salva Crăciunul (e film american, Crăciunul trebuia să fie în pericol și salvat în ultimul moment, nu? :-) ).

Acum o să vă spun ce mi-a plăcut! :-)

În primul rând, mi-a plăcut cum arăta Kurt Russell ca Moș Crăciun. Poate ar fi fost fain să aibă părul o idee mai alb, dar i se potrivea de minune părul lung și barba. Nu mă înțelegeți greșit, nu mi-a plăcut niciodată de el ca bărbat și nici nu m-am dat în vânt după el ca actor, însă rolul ăsta chiar l-a prins! Cred că este cel mai mișto Moș Crăciun pe care l-am văzut, fără să i se fi adăugat barbă, păr și burtă false! Ceea ce e super tare! Iar mănușile și haina îi veneau foarte bine!

Mi-a mai plăcut cum a cântat Santa Claus is Back in Town. Are o vigoare anume și e o interpretare chiar mișto!

Ca și poveste, v-am zis, nu e cine știe ce, iar copiii actori nu prea au știut să joace, din păcate.

Două lucruri mi-au atras atenția. Primul a fost că Moș Crăciun nu a fost prea șocat de faptul că avea copii în sanie și că a fost prins ușor. Puteau să pună mai mult efort la a ilustra partea asta.

Iar a doilea: unde Doamne iartă-mă l-au lăsat pe Rudolf?! Mă tot uitam după un ren cu nasul roșu care să conducă sania, dar vezi să nu! Cică liderul de haită era Comet. Adică… serios? Atât au putut? Hmpf!

Cred că nu este pentru copii mici, deoarece Santa cântă în închisoare și cumva nu mi se pare ceva drăguț. Și parcă nu prea are din magia Crăciunului, dar este un film ușor amuzant și spumos la unele scene. Pentru o seară ușoară și relaxantă, îl recomand :-)

Aștept și părerile voastre!

n.b. Imaginea posterului este preluată de aici

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: