Altă parolă?!

Așa cum în ultimul timp fiecare dugheană de pe colț, farmacie, librărie sau coafor îți oferă un card de fidelitate, tot așa fiecare site te invită să îți faci cont la ei.

Și conturile se adună, nu? Parolele se adună… Nu cred că aveți o singură parolă pe care o folosiți și la e-mail și la bancă și la emag. Nu?

Mi-am făcut de curând un cont și am pus parola aia de 2 lei pe care o pun la astfel de site-uri. Dar parola nu era destul de puternică. Ia uite ce voiau de la mine:

password requirement

Până am ajuns la ultima condiție, le și uitasem pe primele trei. Am citit de trei ori, am făcut niște opțiuni. Era să scriu și pe hârtie… Chiar mă gândeam cât de ridicolă sunt!

Înțeleg că suntem într-o eră în care mulți vor să ne fure informațiile, dar în curând o să îmi trebuiască un program care să îmi facă parole. Program care eventual să nu aibă nevoie de o parolă. Să știe că eu sunt după cât de tare apăs tastele când scriu. Măcar așa nu o să mai trebuiască să îmi bat capul să creez parole care să întrunească n condiții…

Aveți carnețel cu parole? Sau le țineți minte pe toate pe dinafară?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: