Schimbări

Este extraordinar să trăiești exact ceea ce îți dorești. Uneori deciziile sunt dificile, dar se dovedesc a aduce exact acel ceva de care ai nevoie. Este doar nevoie să nu îi permiți minții să se teamă.

Ați observat vreodată reacțiile persoanelor din jurul vostru când le prezentați schimbările pe care le-ați facut? Fie prieteni sau doar cunoscuți, comportamentul uman este foarte interesant.

Să zicem că plecați din țară sau doar vă mutați în alt oraș. Unora le va părea bine, unora le va părea rău, unora le va fi complet egal. Ideea e că indiferent ce ar spune, puține persoane vor păstra legătura din proprie inițiativă. Dar așa se cerne lumea din viața noastră, nu?

Poate unii ar argumenta că dacă noi plecăm sau facem schimbarea, noi ar trebui să păstrăm legătura. Nu zic că nu. Dar așa cum nu dăm raportul tuturor de ceea ce facem, tot așa vom vrea să păstrăm legătura doar cu cei față de care simțim o legătură specială,corect? Așa ne cernem noi din lumea lor.

E vorba de reciprocitate, până la urmă.

Nimănui nu îi convine să fie cel care mereu îl caută pe X sau Y. La un moment dat, acea persoană nu va mai depune nici un fel de efort, relația se va răci și, poate într-un final, se va termina complet și vom deveni doar amintiri.

Oh, da. Relațiile dintre oameni sunt extrem de interesante, nu găsiți?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: