Vă întrebați care sunt părțile 1 și 2? :-)
Ei bine, partea 1 a fost pizza, partea 2 a fost burgerul de mai jos (de săptămâna trecută) de care am uitat să scriu, deși eram 100% sigură că postasem ceva…
Dar, să revenim! Încerc să păstrez duminica pentru ceva special, care necesită timp de preparare și pe care nu l-aș face în fiecare zi.
Azi, în cadrul a ceea ce aș vrea să devină Sunday Gourmet, am făcut lasagna!
Am urmat rețeta ei, cu singurele diferențe că nu am pus cârnat, nu am pus semințe de fenicul (că unde ai găsi așa ceva duminică dimineața!?), nu a fiert sosul cu orele și nu am pus folia de aluminiu peste tavă când am dat-o la cuptor, prin urmare a ieșit un pic brună, în loc de aurie :-)
A ieșit extraordinară! Poate îi trebuia puțin mai multă sare, dar who cares? Mi-a ieșit! Yay!
Sunt entuziasmată de toate încercările ăstea reușite și stau să mă gândesc că noi și cei mai tineri decât noi care creștem cu mâncare de-a gata, nici nu ne dăm seama cât de gustoasă e mâncarea făcută în casă și cât timp durează!
Ar trebui să nu mai contenim cu mulțumirile părinților și bunicilor care ne fac/făceau așa ceva!
Ah! Și când mă duceam la magazin, am dat de frumusețea asta de floare! Știe careva cum se numește copacul?
Leave a Reply