Cărți cărți cărți

Vi s-a întâmplat vreodată să intrați într-o librărie și după ce v-ați tot uitat în jur să nu găsiți acea carte pe care o căutați? Nu că ați știi care e, dar știți sigur că nu e acolo, deși sute de volume strâng praf în speranța că vor fi cumpărate, citite și, mai ales, înțelese!

Iar mai apoi, o zi-două mai târziu să intrați în librărie și din prima să puneți mâna fix pe acea carte care vă trebuie? :-)

De data aceasta, pentru mine a fost cartea de mai jos:

Ah… La secțiunea copii, am văzut o carte maaaare și subțirică. Nu am reținut cât costa. Cred că mai mult de 50 lei, parcă.

Ia ghiciți ce era? Albă ca Zăpada. Însă era scrisă de doi indivizi ale căror nume nu le cunosc. Și sincer nici nu m-a interesat să le țin minte.

Am răsfoit-o un pic de curiozitate pentru că voiam să văd ilustrațiile. Nu am citit să văd dacă chiar era Albă ca Zăpada sau o “interpretare modernă” (așa nu-mi place terminologia asta… Parcă e o scuză că au stricat o poveste bună repovestind-o aiurea).

M-a frapat cât de urâte erau ilustrațiile. Iar cea de mai jos, sincer vreau să știu… Credeți că nu șochează niciun copil!? Pe mine, ca adult m-a șocat… Nu are ce căuta într-o carte de copii!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: