Women Empowerment

Ce părere aveți despre Women Empowerment? Că se tot bate monedă de ceva timp pe chestia asta.

Sincer, nu cred că e nevoie :-) De ce? Pentru că femeia, prin firea ei, poate manipula foarte ușor bărbatul. Acum sigur bărbații vor spune că nu pot fi manipulați, iar femeile vor lupta împotriva afirmației mele spunând că nu au făcut niciodată asta.

Hai sa fim serioși! Așa cum bărbații pot manipula sentimentele unei femei, așa se întâmplă și invers. De ce să ne ascundem după deget?

În ultimul timp se tot aduce în prim plan că femeia poate să facă și să dreagă. În plus, vrem să păstrăm tot ce aveam până acum: să ni se deschidă ușa, să ni se plătească cina și sa avem parte și de atenția bărbatului atunci când vrem noi. Mi se pare puțin… Ipocrizie.

Pot să îmi deschid și singură ușa la mașină, dar prefer să mi-o deschidă el, fără să îi cer eu asta. Pentru că așa mi se pare frumos.

La fel și cu sacoșa de cumpărături 😁 și altele.

Da, ca oameni și femeile au dreptul să își exprime o opinie și să aibă un salariu corespunzător cu ce muncă poate presta. Însă de ce am vrea să fim egale cu bărbații?

Pur și simplu nu înțeleg de ce trebuie să ne complicăm cu asta. Suntem diferiți. Sunt unele lucruri pe care noi putem sa le facem și ei nu și vice-versa.

Nu ar fi mai ușor să nu ne mai alintăm așa? Sunt destul de complicate relațiile umane; suntem chiar atât de plictisiți încât să le complicăm și mai mult?!

Mă amuză teribil și mă surprinde în același timp ce găsesc prin comerț pe tema asta. Funny, nu?

Apropo, băieții nu au nevoie să li se zică “sunteți puternici”? De ce la ei este implicit? Doar pentru că au p***?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: