La ce se gândeau?!

Reclamele sunt interesante. Mai ales pentru că, teoretic, au în spate cercetare de piață și sunt făcute în așa fel încât să atragă cumpărători.

Nu doar reclamele au cercetare de piață în spate, ci și ambalajele produselor sau dispunerea lor pe rafturi în magazin și așa mai departe.

Corect? Nu sunt expertă în asta, dar chiar cred cu tărie că nu sunt făcute la oha sau la mișto. Așa sper, deși uneori nu sunt chiar sigură. S-a mai întâmplat să mai văd lucruri de care să mă minunez.

Unde căutați produse pentru animale într-un supermarket, indiferent de ce fel de produs ar fi? La secțiunea pentru animale? Ha! Greșit! Așternuturile pentru pisici sunt fix lângă așternuturile pentru oameni.

Pentru că… De ce nu?

Sau poate vreți să aveți gura “funner”, whatever that means…

Mie îmi sună atât de pervers… Poate e doar mintea mea ciudată, dar nu înțeleg cum ai putea avea gura mai distractivă bând suc?

Oh, asta o să vă placă!

Ok… Și cu activitatea și atenția adulților cum rămâne? Suntem chiar atât de plini de conservanți încât sucul ăsta nu o să ne provoace nici cea mai mică reacție? E înfricoșător acest gând, cel puțin pentru mine.

În apărarea lor, e posibil să fi trebuit sa pună foarte vizibil acest mesaj pe doză, dar vă puteți imagina cât de nociv poate fi E-ul respectiv?

Ah, am și un bonus! Nu e ambalaj sau reclamă, dar este din categoria “pentru ce naiba l-au pus acolo?!”

La o benzinărie, la toaleta duduilor. Nu aș fi ajuns la floare, darămite la priza aia. Nu era nici un aparat de aer condiționat sau altceva pe tavan sau pe perete atât de sus, în afară de priza aia, bineînțeles. Deci… De ce?!

Rămâne un mister, ca triunghiul Bermudelor…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: