Fashion & Fitness

Avocado toast

Am văzut pe internet o rețetă pentru micul dejun care consta în pâine prăjită, avocado strivit, ou făcut papară și somon.

Ei bine, am tot vrut să o încerc, dar azi nu am avut somon 😅

Cred că somonul elementul care dădea the special twist combinației, dar cum nu am avut, am improvizat. Ce am făcut a fost să pun niște sare cu umeboshi peste avocado, ca să îi dea un gust, ca altfel ar fi fost puțin cam… ew.

Umeboshi e pruna japoneză care e acră ca nevoia. Fiind doar fulgi finuți în sare normală, sarea respectivă e ușor acrișoară. Apropo, o am de când am fost în Japonia, nu cred că s-ar găsi la noi.

Pentru că nu am amestecat tare bine avocado cu sarea respectivă, am avut parte și de gustos și de fad.

Data viitoare clar o să încerc cu somon afumat!

Se zice despre avocado că este foarte nutritiv, dar eu am o relație love-hate cu el, mai degrabă hate. Adică mănânc rar pentru că nu mă încântă în mod special gustul lui.

În combinația asta a fost tare bun! De abia aștept să văd cum e cu somon.

Cealaltă felie de pâine prăjită e cu icre. Atât am căutat să nu aibă conservanți sau e-uri… Am găsit doar o marcă până la urmă.

Micul dejun a fost completat de o salată de castraveți cu puțină sare (normală, de data asta) și un ceai verde japonez.

Sper să vă placă avocado toast, dacă veți încerca!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: