Gold diggers

Astăzi vom vorbi despre… gold diggers! Nu știu dacă ați dat de astfel de femei (sper că nu), însă atunci când am văzut videoclipurile de mai jos pe youtube am rămas absolut șocată. Par ireale! Cum se poate ca o tipă care are prieten, scuze! rectific, care are logodnic să îl pună atât de ușor la o parte doar pentru că un tip care are o mașină scumpă îi acordă 2 minute de atenție. What. The. Fuck!

Cum e posibil așa ceva?!

Nu mă învârt în cercurile care au astfel de specimene și sunt foarte recunoscătoare pentru asta. Nici nu vreau să dau peste astfel de femei (cu atât mai puțin peste astfel de bărbați). 

Am avut la biroul firmei din Anglia o colegă mai în vârstă (60+ de ani) care e gold digger. Nu doar atât, ci era și un fel de… văduvă neagră. Patru soți a avut și toți patru au decedat (din cauze naturale, să fim înțeleși) lăsându-i toată averea ei. Ultimul soț avea cancer și mai avea 6 luni de trăit și totuși a luat decizia să o ia de nevastă și apoi i-a lăsat toată averea, care era destul de multă pentru că a plecat din firmă după ce s-a întâmplat pocinogu’. Nu știu dacă tipul avea altă familie sau nu, dar e puțin probabil să nu fi avut chiar pe nimeni până la vârsta aia, că vă dați seama că nu era nici el la prima tinerețe. 

Alt exemplu este o prietenă de a mea, de aici din România, care a avut ultimile două relații cu doi indivizi care au profitat că ea are firma ei, muncește zi-lumină și face mai mulți bani decât ei. Mi se pare de necrezut! Sincer! Cum este posibil ca bărbat să nu ai atâta respect față de tine însuți, coloană vertebrală și c**** încât să nu vrei să câștigi mai mult prin muncă și devii o căpușă pentru parteneră?!

Trecând la niște gold diggers din altă categorie. Mai jos sunt două videoclipuri care arată cum sunt unele fete prin America. Sincer, la ce te-ai aștepta când merg pe stradă aproape goale complet? Înțeleg că e cald, dar totuși un sarong de rayon ajută să se creeze un anume interes. Nu cred că trebuie să arăți tot ce ai chiar tuturor pe stradă, indiferent cât de încrezătoare ești în look-ul tău. 

Cred că duduile ăstea merg pe principiul „a girl’s gotta eat”, dar cum se face că bărbații sunt atât de fraieri încât să le cadă în plasă? Ei la ce se gândesc? Că dacă ei îi place mașina lui și e cu curu’ pe afară o să fie și bună în pat, o să și aprecieze ce are el și o să facă și un cămin confortabil pentru progeniturile lor?! Hai să fim serioși! :)) 

Vă învit să vă șocați la fel de tare precum am făcut-o și eu :-)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: