Întrebări existențiale, din momente de plictiseală

De ce atunci când copiii fredonează din senin un cântec sunt drăguți, dar când noi oamenii mari o facem, suntem ciudați? De ce ne constrânge societatea în atâtea limite când devenim adulți, dar în același timp iertăm atât de multe copiilor? E ca și cum am spune de fiecare dată „lasă că o să crească ei și o să urmeze regulile impuse de noi!”

pexels-photo-1148998.jpeg
Photo by Sharon McCutcheon on Pexels.com

De ce nu poți să le ai pe toate? Nu e cumva doar vorba de duh răsărită din frustrarea cuiva care e nemulțumit cu ce are și care nu vede că are tot deja? Sau poate trebuie doar să adăugăm că nu le poți avea chiar pe toate în același moment. Însă dacă stăm să ne gândim, atunci când avem o zi extraordinară nu le avem chiar pe toate. Avem tot ce avem nevoie în acel moment! Atunci simțim fericirea, nu?

pexels-photo-220067

Nu e nimic mai greșit decât să avem impresia că ce facem nu are impact asupra celor din jur. Permanent oferim un exemplu nu doar celor cu care interacționăm, dar și celor pentru care nu suntem decât un străin. De ce să nu fim atenți la ce facem, când suntem atât de conștienți că tot ce suntem influențează lumea într-un fel?

group of people dancing
Photo by Wendy Wei on Pexels.com

Sexul este o eliberare a simțirilor, dar și un act de intimitate care ne oferă libertate alături de o altă persoană. De ce îi desconsiderăm așa de ușor esența?

27912158439_fa7e4c7b7d_k

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: