Prea mult

Nu am televizor. Ha! Ce început total nepotrivit pentru un articol :-) Însă ce vreau să zic în continuare chiar se leagă de această afirmație.

Nu am cum să ascult știrile de la ora 5 sau să fiu bombardată de emisiuni care nu promovează lucruri care au substanță pentru minte și suflet. Însă îmi aduc aminte că ultima dată când am ascultat știrile la televizor (era la altcineva acasă, acum… 3 ani parcă) mi s-a părut șocant cât de sumbre erau.

Doar violuri, crime, certuri și scandaluri, ba se scumpea nu știu ce, ba nu știu care făcuse ceva care nu era în linie cu normele bunului simț. Parcă nu mai era bine pe lume. Totul era gri și nasol.

O explozie de informație, toată negativă.

Ce folos au toate astea? Lumea se simte opresată și apăsată de griji și astfel conștiința colectivă prinde o energie negativă care este greu de eliminat.

Oare așa sunt oamenii subminați prin negativism? E prea mult! Mult prea mult!

De ce nu se arată doar lucruri frumoase? Pentru că oamenii fericiți sunt puternici spiritual?

Nu am televizor, dar și internetul e o sursă bună de negativism. Una chiar mai mare decât știrile de la ora 5. Însă pe internet sunt și lucruri frumoase. Trebuie doar căutate și tins doar spre ele.

Vă las cu o imagine care mă face să mă simt mereu bine. E un lănțic primit de la o doamnă care nu mai e între noi, însă avea un suflet foarte bun.

Sper să vă aducă un sentiment frumos în suflet.

24566545907_d33acd15c0_c

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: