The one?

— Articolul conține spoilere, deși nu e chiar o recenzie în toată puterea cuvântului :-) — 

Cred că avem cu toții niște seriale preferate pe care le punem ca sunet de fundal când tăcerea nu ne oferă confort.

Pentru mine e Friends. Cred că am trecut de vreo opt sau nouă ori prin el, de mi s-a luat un pic :) așa că după ce l-am terminat a nu știu câta oară, ia ghiciți ce am pus ca sunet de fundal?

MV5BZWJjMDEzZjUtYWE1Yy00M2ZiLThlMmItODljNTAzODFiMzc2XkEyXkFqcGdeQXVyNTA4NzY1MzY@._V1_SY1000_CR0,0,666,1000_AL_
IMDB link aci

Ta-da!~

Yep, I am a junkie pentru seriale de comedie de juma’ de oră. Hehe!

A fost a doua oară când am trecut prin el. Prima dată am stat ani de-a rândul cu sufletul la gură să aflu care e minunată mamă, cum a cunoascut-o ș.a.m.d. ca să ajung la dezamăgitorul final când Ted se întoarce la Robin *rolls eyes*.

De data asta ce m-a lovit nu a fost deznodământul, pentru că deja știam cum se gată. Ce mi-a venit în minte a fost că oricât de bine te-ai potrivi în standardele partenerului, tot nu e garantat că ești the one. Nu e trist?

Adică mie așa mi se pare din tot ce s-a întâmplat. Că Ted ăsta a fost mereu cu gândul la ce nu a avut un final concludent: relația cu Robin. Și pentru că vrei ce nu poți avea într-un moment nepotrivit, pui gândurile într-un colț al minții și te faci că ai uitat și ai trecut peste.

Tipa aia, i-au dat numele de Tracy dacă nu mă înșel, era tot ce voia Ted de la o femeie. Se potrivea mănușă cu personalitatea lui și cu ce voia el de la viață și viitor. Și totuși, nu a fost femeia vieții lui. Asta mi s-a părut atât de trist!

Da, da, la final au zis copiii ăia că mama lor murise de 6 ani și că e oki doki ca Ted să fie îndrăgostit de Robin și să se ducă la ea. Like…really?! Mă rog, ăsta e un americanism clar.

Dar, în viața reală, oare nu se întâmplă uneori chiar așa ceva? Persoane diferite ne oferă lucruri care ne completează trăirile. Așa cum lui Ted Tracy i-a oferit căsnicia și familia pe care și-o dorea, dar Robin i-a oferit un alt tip de dragoste.

Parcă ideea de the one devine atât de încețoșată încât aproape mă face să mă întreb de ce oare noi oamenii ne-am lega de un astfel de concept, care e cam șubred…

P.S. Barney rules :-) So, guys, follow his example. Suit up and be awesome~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: