I Write!

Îmi place să scriu. De când eram mică mi-a plăcut cum se imprima mina creionului pe hârtie, cât de ușor se putea șterge și cum sunau paginile după ce se umpleau. De asemenea, îmi place să scriu cu stiloul. E special.

Îmi place să scriu și la tastatură. Îmi place cum sună tastele când le apăs (eu, nu colegi de serviciu sau alte persoane :-) ). Nu am unghii lungi, deci e un sunet mai înfundat cumva.

Îmi plac poveștile. Indiferent de tema lor, atâta timp cât au o intrigă faină și întorsături de situație frustrante, îmi vor place cu siguranță!

Sunt unele povești care îmi vin în minte; pe care nu le-am citit în altă parte, sau cel puțin nu știu să fi fost scrise. Și chiar dacă au fost, așa cum e și tagline-ul site-lui meu: totul a fost scris înainte, dar nu de către mine!

Vin către voi cu niște… povești și idei pe care le-am scris și din mult zel, le-am publicat independent. Asta înseamnă că nu sunt susținută de nici o editură, deși asta este unul dintre țelurile mele.

Pentru că se poate, în acest moment am deschisă o promoție de Free Book pentru Kindle. Aceasta este valabilă până duminică, 17 Mai. Mai jos aveți link. Aceasta este cartea de „idei” :-)

Am mai multe cărți publicate și le-am trecut pe toate pe o pagină separată pe care o puteți accesa aici.

O să vă mai anunț când o să am promoții la ele. Ca preț, nu sunt capăt de lume, $2.99, iar cea de mai sus e $0.99. Așa că, vă invit la lectură și la un review, sper din tot sufletul, pozitiv!

Ah! Și să știți că sunt implicată și într-un proiect extraordinar, ImperiumBox, despre care o să vă povestesc mai multe curând!

One thought on “I Write!

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: