Egoismul în dormitor

În timpul sexului avem parte de o plăcere pe care nu o găsim în altă parte, de o eliberare a simțurilor, dar și de o vulnerabilitate extremă. Toate acestea combinate ne fac să ne transformăm în egoiști. Și la ce duce asta?…

Punem pe primul loc satisfacerea propriei persoane, iar când aceasta s-a realizat, ne relaxăm. Nu ne mai interesează de partener. Păi e frumos așa?

Bărbații sunt mai vizuali în pat, pe când femeile mai senzoriale. De asemenea, orgasmul unui bărbat este mai evident decât cel al unei femei. Uneori, se petrece chiar mai repede. Dar asta nu înseamnă că trebuie să vă neglijați partenera după ce you had your piece of pleasure.

Photo by W R on Pexels.com

Acest lucru este cu dublu sens. Și ea trebuie să pună efort și să aibă grijă să vă simțiți bine, nu să stea pe spate ca un buștean și atât. :-))

Cumva sexul ne transformă într-un mod foarte straniu… Aduce la suprafață chestii ascunse atât de adânc, pe care nici nu le conștientizăm… În acest context, ar trebui discutate așteptările, chiar dacă pare că sunteți pe aceeași lungime de undă. Însă, plăcerea pe care o aveți cu partenerul potrivit nu o puteți avea dacă „aveți grijă de voi” singuri. Doar acest simplu motiv ar trebui să fie de ajuns ca să vă îndreptați atenția către parteneră.

Când sunteți singur, scopul este plăcerea proprie. Însă atunci când sunteți cu partenera, scopul trebuie să fie mai întâi plăcerea ei și mai apoi plăcerea proprie. Valabil și pentru ea!

Ideea este ca fiecare dintre parteneri să își îndrepte atenția către celălalt pentru a-l ajuta să experimenteze o plăcere pe care nu ar putea să o atingă singur/-ă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: