Cărți la promoție :-)

Vă ziceam acum câteva zile într-un articol, că îmi place să scriu și că am publicat independent câteva cărți pe Amazon. Vă promisesem că vă mai zic când mai am promoții, în cazul în care v-ar interesa :-)

La promoție cu preț redus este A Night to Remember. Promoția va începe pe 20 mai (mâine) la ora 00:00 și va dura până pe 27 mai. Din păcate, am văzut o greșeală la descriere care nu poate fi corectată decât după ce se termină promoția. Conținutul este însă okay :-) Această carte este o carte din categoria erotica. Să mai zic ceva? :-))


Următoarea carte care va fi disponibilă gratis va fi Poin’s Adventures in Fairy World. Este o carte de copii și mi-a plăcut enorm să o scriu, la fel ca și pe celelalte, ca să fiu sinceră.

Peter este un băiețel care vrea să ia parte la faimosul turneu din Lumea Zânelor. Singura condiție de acces este să intri în pielea animalului preferat. Iar animalul preferat al lui Peter este… inorogul! De ce aventuri va avea parte Peter? Vă las să citiți singuri!

Cartea va fi gratis în formatul pentru Kindle în perioada 29 mai – 2 iunie. Dar o să revin cu un reminder mai aproape de data la care începe promoția. :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: