Cărți la promoție :-)

Vă ziceam acum câteva zile într-un articol, că îmi place să scriu și că am publicat independent câteva cărți pe Amazon. Vă promisesem că vă mai zic când mai am promoții, în cazul în care v-ar interesa :-)

La promoție cu preț redus este A Night to Remember. Promoția va începe pe 20 mai (mâine) la ora 00:00 și va dura până pe 27 mai. Din păcate, am văzut o greșeală la descriere care nu poate fi corectată decât după ce se termină promoția. Conținutul este însă okay :-) Această carte este o carte din categoria erotica. Să mai zic ceva? :-))


Următoarea carte care va fi disponibilă gratis va fi Poin’s Adventures in Fairy World. Este o carte de copii și mi-a plăcut enorm să o scriu, la fel ca și pe celelalte, ca să fiu sinceră.

Peter este un băiețel care vrea să ia parte la faimosul turneu din Lumea Zânelor. Singura condiție de acces este să intri în pielea animalului preferat. Iar animalul preferat al lui Peter este… inorogul! De ce aventuri va avea parte Peter? Vă las să citiți singuri!

Cartea va fi gratis în formatul pentru Kindle în perioada 29 mai – 2 iunie. Dar o să revin cu un reminder mai aproape de data la care începe promoția. :-)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.