Câini vs. pisici vs. both (?!)

Oamenii se împart în 3: cei cărora le plac câinii, cei cărora le plac pisicile și cei care sunt pe undeva pe o zonă gri de indiferență greu de înțeles.

I am a dog person. :-) Îmi place cum se bucură că exiști și cum au empatie. Dacă ești trist, sunt și ei triști cu tine. Da, putem spune că sunt un pic codependenți, dar au atâta dragoste și o arată direct! Poate unii sunt destul de prostuți, dar nu toți sunt așa!

Pe de altă parte, nu îmi plac pisicile pentru simplu motiv că… nu le pasă de tine. Îți dau atenție doar când au ele chef și dacă au ele chef. Păi asta înseamnă domesticire?! Asta e anarhie!

Se zice că sunt mai independente decât câinii. Așa o fi… A! Și în plus au moaca aia de superioritate. Și li se îndoaie spatele ciudat! Oki, oki, that’s just me being weird :-))

Care e treaba cu oamenii cărora le plac și câinii și pisicile?! Nu pot să o înțeleg pentru că fundamental, mi se par că sunt la poluri opuse. Asta înseamnă că oamenii cărora le plac și câinii și pisicile sunt mai echilibrați decât cei care preferă doar una dintre cele două categorii?

Sunteți om de câine sau om de pisică? Ce preferați? Și de ce?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.