Ghidul Gentleman-ului: Accesoriile contează!

Hainele nu îl fac pe om. Nu, vai! Însă crează o primă impresie care este atât de importantă în relațiile sociale complicate pe care trebuie să le dezvoltăm în societate.

Fiecare accesoriu extra, fiecare detaliu căruia îi acordați atenție vă va evidenția din mulțime. Însă cel mai important lucru pe care trebuie să îl faceți atunci când schimbați stilul vestimentar din casual în stylish este să aveți atitudinea și accesoriile potrivite. Cu ajutorul lor veți construi cu ușurință ținuta pe care doriți să o afișați.

În primul rând, nu faceți o schimbare majoră din start. Trebuie să vă simțiți confortabil cu ceea ce purtați. Începeți schimbarea stilului pas cu pas: după ce v-ați obișnuit cu elementul vestimentar nou pe care îl purtați, adăugați-l pe următorul. Tot așa până vă schimbați total stilul.

Cel mai ușor lucru de făcut ca să vă simțiți confortabil este să vă asigurați că purtați haine potrivite corpului dvs. Ce înseamnă asta? Să purtați haine de mărimea pe care o aveți, nu cu trei numere mai mari sau cu două mai mici. De asemenea, țineți minte că deși vă plac, există cu siguranță anumite croieli care nu se potrivesc tipului dvs. de corp.

Un exemplu la îndemână este următorul: dacă sunteți foarte lat în umeri, dar foarte îngust la șolduri, nu ar trebui să subliniați acest lucru prin purtarea unei jachete de costum cu umeri falși. Umerii falși privilegiază un alt tip de constituție corporală.

Accesoriile pe care le adăugați trebuie să se potrivească ținutei alese. Deși mici ca mărime comparativ cu restul componentelor unei ținute, accesoriile sunt de o importanță enormă deoarece ele sunt cele care sublinează acea distincție pe care doriți să o obțineți.

Chiar dacă sunteți la începutul schimbării de stil sau îl aveți deja foarte bine definit, accesoriile din ImperiumBox vor adăuga acel je ne se quoi care atrage privirea și interesul.

ImperiumBox se va lansa în curând! Vom reveni cu detalii!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: