Nimic nu e ca vara!~

Trebuie să recunoașteți! Când vine vara nu mai aveți chef de birou. Simplul fapt că afară este cald și că sunt atâtea lucruri care așteaptă să fie experimentate este de ajuns încât să tânjiți după un concediu luuuuung.

Fiecare anotimp are mirosul lui, iar vara miroase a cald, fân și puțină umezeală, a timp liber și cer senin, a flori cu miros înnebunitor și zile lungi care se termină frumos cu nopți răcoroase.

Vara e căldură ușor incomfortabilă, e lumină, e culoare, e speranță! E viață! E frumos!

Ne-au învățat prost când eram mici. Să ne dea trei luni vacanță? Tocmai vara? Lumea era a noastră! Ani de-a rândul ne-am obișnuit cu rutina asta, iar apoi când am început serviciul parcă ne-a lovit o măciucă în moalele capului! Cum să nu mai avem trei luni de liber?! Cum?! Doar două săptămâni? Groaznic! Ce poți face în două săptămâni? Doar ce te dezmeticești că ai liber și pac! Trebuie să reîncepi serviciul! Uf!

Și este într-adevăr greu. Unii „rezistă” toată vara la serviciu pentru acele două săptămâni de concediu din septembrie, când excursiile sunt mai ieftine. Alții nu acceptă să aștepte atâta.

Mi-e atât de dor de acea pauză de la ceva care trebuia să faci că nu ai încotro. Era o ruptură dintr-o rutină. Era un timp extraordinar pe care îl prețuiai mult mai mult tocmai pentru că nu era ceva la ordinea zilei.

Personal, vreau să am trei luni de liber vara, ca să pot să mă bucur de lumină și de vitamina D! :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: